De winkelwagen is leeg

Wieler Vereniging Zaanstreek Waterland

logo wvzwVan harte welkom bij de Wieler Vereniging Zaanstreek-Waterland (WVZW).
Graag willen wij Wieler vereniging Zaanstreek Waterland van de gelegenheid gebruik maken om ons voor te stellen als vereniging. Wij zijn begin 2017 opgericht door Rob van Oenen, Richard Gallusz en Daniel Pfann. Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende leden Richard Gallusz als voorzitter, Daniel Pfann als penningmeester en Martijn Voorhout als secretarisls. Op dit moment hebben we circa 40 actieve leden.

WvZW verzorgt de NTFU Start2Bike clinics
De Vereniging verzorgd voor de NFTU de Star2Bike mountainbike trainingen en racefiets trainingen. Daarnaast verzorgen we een aantal keer per jaar een gezamenlijke deelname aan een tourtocht, denk aan de Robbenoordtocht in Middenmeer en de Napoleontocht in Den Helder. Want fietsen is leuk, maar samen fietsen is nog veel leuker!  

Lidmaatschap bij WvZW;
De contributie van onze vereniging bedraagt € 60 per kalenderjaar. Je kunt dan niet alleen deelnemen aan de trainingen die wij verzorgen, maar je bent direct NTFU lid met alle daarbijhorende voordelen. Denk daarbij aan Vrije deelname aan de mountainbike en wieler clinics zonder extra kosten, hieronder vallen ook de Start2Bike trainingen, bijvoorbeeld weer aankomend najaar, en het gezamenlijk fietsen van een aantal mountainbike/wielertochten onder begeleiding van onze trainers.
Je profiteert daarbij ook van het NTFU-lidmaatschap via de wielervereniging;
  • Fietsschade verzekering standaard tot € 1000
  • Rechtsbijstand ongevallen en aansprakelijkheid verzekering
  • Korting op toertochten
  • 6x Fietssport magazine per jaar
  • Gratis GPX-routes op fietssport.nl

Meer info is te vinden op de site van de NTFU www.nftu.nl 
Ben je al lid van de NTFU laat het dan weten, dan zetten wij dit lidmaatschap voor je om.

Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt zonder opzegging verlengd telkens voor een kalenderjaar. Indien je nog vragen hebt kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Privacy verklaring
Wielervereniging Zaanstreek Waterland respecteert de privacy van de leden van de vereniging. Wij ontkomen er echter niet aan om enkele persoonsgegevens van u als lid te vragen. Dit doen we om de overeenkomst die wij met u hebben, zoals het geven van de Start2Bike clinics, op een goede manier uit te voeren. Als u wilt weten welke gegevens wij van u bijhouden en waarom, dan kunt u de privacy verklaring lezen via onderstaande link. Deze kan periodiek gewijzigd worden, op deze website staat telkens de meest recente versie. 

Privacyverklaring_AVG_WVZW_V2.pdf