Over

Wielervereniging Zaanstreek Waterland (WVZW) is opgericht in 2017 door drie vrienden die hun passie voor mountainbiken graag delen. Dankzij hun enthousiasme is de vereniging sindsdien gegroeid tot meer dan 50 leden. 

WVZW organiseert fietstrainingen en toertochten voor beginnende en gevorderde mountainbikers en wielrenners. De trainingen vinden plaats in Castricum, Egmond, Bergen, Geestmerambacht en Spaarnwoude. 

Het bestuur van WVZW wordt gevormd door:

Kim Apeldoorn-Min

VOORZITTER

Als voorzitter is Kim verantwoordelijk voor het beleid van de vereniging. Haar liefde voor fietsen is net zo sterk als haar bovenbenen.

Herman Mak

PENNINGMEESTER

Herman zorgt ervoor dat de financiële kant van de vereniging op orde is. Daarnaast traint hij regelmatig op zondagochtend in de bossen.

Daniel Pfann

Secretaris

Daniel is een van de oprichters van WVZW en tevens secretaris. Hij verzorgt de communicatie richting de leden en aan de NTFU.

De trainingen van de vereniging worden verzorgd door NTFU-gecertificeerde trainers:

Richard Gallusz

TRAINER

Richard is heel enthousiast en brengt zijn kennis over fietsen graag over op (startende) mountainbikers. Hij verzorgt zowel de tweewekelijkse trainingen als de Start2Bike trainingen.

Albert Ottink

TRAINER

Albert is een trainer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij pakt zijn lessen serieus aan en heeft een groot gevoel voor humor.

 

Daniel Pfann

TRAINER

Daniel heeft een enorme dosis energie en is dan ook trainer van de snelste groep binnen de vereniging. Als hij een route 1x gereden heeft, zit deze in zijn geheugen gegrift.

Jeroen Siecker

Trainer

Jeroen vindt de technische aspecten van mountainbiken erg leuk. Als trainer heeft hij veel aandacht voor elke individuele deelnemer in zijn groep.

Cees Warmerdam

TRAINER

Cees is een rustige trainer die zijn kennis met een grote glimlach overbrengt. Hij is oersterk dus overal snel ter plaatse.

Daarnaast zetten diverse leden zich actief in binnen de vereniging:

Sarai Doets

SOCIAL MEDIA

Sarai verzorgt de nieuwsberichten van de vereniging op Instagram en Facebook. Het liefst rijdt zij op haar e-mtb.

Sarinka Ottink

NIEUWSBRIEF

Sarinka schrijft de nieuwsbrief van de vereniging. Ze is de snelste dame van de vereniging.

Marianne Winter

WEBSITE

Samen met Jeroen bouwt en onderhoudt Marianne de website van de vereniging. Zij houdt van rijden over bochtige smalle paadjes op trails en door de bossen.